Cistella de la compra user google-plus facebook instagram twitter Buscar chevron-down Camio Terra Avio de paper Targeta de credit Fulla user

comandes i devolucions

Incidències durant el transport

Vigilem la qualitat de l’embalatge perque els productes arribin a casa seva en perfecte estat, però si alguna caixa arriba tacada i sembla clar que alguna ampolla s’ha trencat no l’accepti. El transportista ens la retornarà i nosaltres ràpidament li enviarem una nova comanda sense despeses d’enviament en la reposició.

Devolucions de producte

Els nostres productes estan elaborats sota les normatives europees i la nostra empresa ha obtingut la certificació XXXX, però entenem que potser hi ha algun client que no li satisfagui el nostre producte, per això podrà tornar-lo durant un periode de 15 dies. És indispensable que els envasos (ampolles, llaunes, garrafes, pots…) no s’hagin obert i mantinguin els seus precintes de garantia. Un cop arribin a les nostres instal·lacions es procedirà a tornar-li l’import del producte que es torna, l’import del port de retorn és a càrrec del client.

Producte defectuós

Si obre un envàs i creu que el producte no està en condicions òptimes li agrairíem que truqui al telèfon 973 142 950 o ens escrigui al correu electrònic info@terrall.es per explicar-nos el problema i el resoldrem adequadament segons sigui el cas.

Recomanem