Cistella de la compra user google-plus facebook instagram twitter Buscar chevron-down Camio Terra Avio de paper Targeta de credit Fulla user

Més de 200 persones assisteixen a la V Mostra de l’oli verd de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques

Aquest diumenge més de 200 persones han visitat la Cooperativa Sant Isidre per assistir a la mostra de l’oli verd. Aquesta activitat que ja compta amb cinc edicions, té per objectiu la presentació del nou l’oli verd del 2017 i la promoció entre petits i grans de la cultura de l’oli.

Al llarg del dia s’han realitzat diferents activitats, entre d’altres les activitats infantils, on els més petits han pogut collir olives o les visites guiades pel molí per a grups on es podia observar tot el procés d’elaboració del nostre oli.

També s’han realitzat unes sessions de tast d’oli per ajudar als assistents a conèixer les propietats de l’oli i el popular concurs d’all i oli en el qual gent de totes les edats ha participat en aquesta activitat que barreja tècnica i paciència.

La jornada ha comptat també amb el tradicional esmorzar popular amanit amb l’oli de la Cooperativa Sant Isidre i per últim la presentació dels guanyadors del concurs d’all i oli i el sorteig entre tots els assistents d’uns lots de productes de la cooperativa amb el que s’ha donat per finalitzada la jornada.

Share

Recomanem