Cistella de la compra user google-plus facebook instagram twitter Buscar chevron-down Camio Terra Avio de paper Targeta de credit Fulla user

Reconeixement CoopCat a la Cooperativa Sant Isidre

Reconeixements COOPCAT

La Confederació de Cooperatives de Catalunya ha reconegut la trajectòria de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques en la Primera Edició dels “Reconeixements COOPCAT”, en l’acte públic celebrat divendres 9 de juny a Barcelona. L’acte ha comptat amb la presència de l’Hble. Sr. Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat, l’Hble. Sra. Dolors Bassa, consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, el Sr. Josep Ginesta, secretari de Treball, Afers Socials i Famílies, i els presidents de les federacions de cooperatives de Catalunya.

El Sr. Mario Bordell, president de la Cooperativa, ha recollit el premi; un reconeixement a aquelles cooperatives, que basant-se en els principis cooperatius –lliure adhesió, gestió democràtica, participació econòmica, autonomia i independència, promoció de l’educació, formació i informació, cooperació i interès per la comunitat- han contribuït de forma especial a la cohesió de la vida econòmica i social del país, l’enfortiment de l’emprenedoria i l’aposta per la igualtat d’oportunitats al territori. 

Des de la Cooperativa agraïm a la Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat) aquest reconeixement per la contribució a la societat catalana, al cooperativisme i per saber traslladar els principis i valors cooperatius a la vida diària.

Share

Recomanem