Cistella de la compra user google-plus facebook instagram twitter Buscar chevron-down Camio Terra Avio de paper Targeta de credit Fulla user

Conveni de col·laboració entre l’associació Lleida pels refugiats, Plusfresc i la Cooperativa Sant Isidre de Les Borges Blanques.

Aquest dijous 10 de juny, a la Sala polivalent de la Cooperativa Sant Isidre de Les Borges Blanques, s’ha signat un conveni de col·laboració entre l’associació Lleida pels refugiats, Plusfresc i la Cooperativa Sant Isidre de Les Borges Blanques per promoure la construcció d’un espai maternoinfantil als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, Algeria.

La donació serà gràcies a la venda de 552 garrafes de 5 litres d’oli d’oliva verge extra “Terrall de Sant Isidre” en 25 botigues de l’empresa SUPSA supermercats Pujol. Per cada garrafa d’oli venuda la Cooperativa donarà 4€ en favor de l’espai maternoinfantil.

A més, de les vendes de la botiga i la pàgina web de la Cooperativa durant 30 dies també es destinaran 4€ per garrafa al mateix propòsit

Per altra banda, la Cooperativa donarà al centre de mutilats i ferits de guerra el 5% del total de les vendes en oli.

Share

Arxius

Recomanem

 • Oli d’oliva verge extra 2 l

  Nova collita 2021/22
  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues

  12,00Afegeix a la cistella

 • Oli d’oliva verge extra 5 l

  Nova collita 2021/22
  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues

  27,00Afegeix a la cistella

 • Oliorgànic Terrall, oli d'oliva verge extra ecològic 5 l

  Nova campanya 2021/2022
  Oli d’oliva verge extra ecològic amb DOP Les Garrigues

  33,00Afegeix a la cistella