Cistella de la compra user google-plus facebook instagram twitter Buscar chevron-down Camio Terra Avio de paper Targeta de credit Fulla user

La Cooperativa a Brussel·les.

La Cooperativa ha participat en el programa de televisió ORIGEN CATALUNYA que ha emès TV3-Televisió de Catalunya. Aquest programa buscava als que consideraven que són els autèntics ambaixadors de Catalunya: els productes fets a casa nostra consumits cada dia per milers de persones que viuen en altres països d’arreu del món.

Un any més, han viatjat des de l’origen del producte, veient la seva elaboració, fins el consumidor final que viu a milers de quilòmetres de Catalunya. Enguany posen èmfasi a la riquesa gastronòmica i rural catalana seguint l’exportació de productes amb DOP i IGP (Denominació d’Origen Protegida i Indicació Geogràfica Protegida).

Ens plau comunicar-vos, que el pròxim dia 31 d’agost de 2019 a les 20:25h i fins les 20:55h, emetran per TV3 el “capítol 9: Un brindis per l’exportació”, on participa la Cooperativa viatjant fins a Brussel·les.

Per a les persones que no ho puguin veure en directe podran buscar el programa a TV3-La Carta i veure’l en diferit.

Share

Arxius

Recomanem

 • Oli d’oliva verge extra 5 l

  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues

  25,00Afegeix a la cistella

 • Oli terrall garrafa 2l

  Oli d’oliva verge extra 2 l

  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues

  11,00Afegeix a la cistella

 • Oliorgànic Terrall, oli d'oliva verge extra ecològic 1/2 L

  NOVETAT

  Oli d’oliva verge extra ecològic amb DOP Les Garrigues

  7,00Afegeix a la cistella