Cistella de la compra user google-plus facebook instagram twitter Buscar chevron-down Camio Terra Avio de paper Targeta de credit Fulla user

La Cooperativa Sant Isidre de les Borges present a la fira“Mercat de Mercats”

La Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques participarà els propers dies 19, 20 i 21 d’octubre en una nova edició de “Mercat de Mercats”.

Aquesta 9a. edició omplirà l’Avinguda de la Catedral de Barcelona de gastronomia i productes de mercats, amb més producte fresc, més consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sostenible i de proximitat.

Ens trobareu a la secció de productes de proximitat i qualitat a la paradeta 10, on podreu degustar els nostres productes cooperatius, junt amb altres degustacions de tapes, vins i caves.

Les novetats d’enguany aposten per donar a conèixer tot allò que el món de la gastronomia i el comerç pot fer per al medi ambient. A més de les activitats gastronòmiques hi haurà temps per a les activitats lúdiques i, també hi trobarem de nou l’espai familiar on els infants de 0 a 6 anys podran gaudir de diverses activitats i conèixer el programa educatiu dels Mercats de Barcelona.

Pel que fa l’horari, obrim portes divendres a les 12 h, i dissabte i diumenge a les 11 h, la fira funcionarà fins les 21.30 h divendres, fins les 22 h dissabte i fins les 21 h diumenge per tal de permetre que els visitants puguin gaudir durant tota la jornada de l’esdeveniment.

 

Us hi esperem!!

 

#mercatdemercats

Share

Arxius

Recomanem

 • Oli Arbequa 50c más caixa

  Oli Arbequa 1/2 l + caixa

  Oli del centenari · 1912 | PREMIUM

  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues

  8,00Afegeix a la cistella

 • Oli d’oliva verge extra 5 l

  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues

  25,00Afegeix a la cistella

 • Oliorgànic Terrall, oli d'oliva verge extra ecològic 1/2 L

  NOVETAT

  Oli d’oliva verge extra ecològic amb DOP Les Garrigues

  7,00Afegeix a la cistella