Cistella de la compra user google-plus facebook instagram twitter Buscar chevron-down Camio Terra Avio de paper Targeta de credit Fulla user

El nostre oli Terrall de Sant Isidre, el preferit dels Germans Torres

Hermanos Torres i Coop. Terrall

L’oli d’oliva verge extra de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, el millor d’Espanya segons els Germans Torres.

Nosaltres mateixos ens hem recorregut Espanya per a donar amb l’oli perfecte i després de provar-ne molts, hem de dir que ens quedem amb el que elabora la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques a la comarca catalana de les Garrigues, a la província de Lleida’, afirmen el Sergio i el Javier Torres.

Pocs plaers poden comparar-se al plaer de degustar un bon oli d’oliva verge extra, l’or líquid del nostre país. En aquest cas han estat el Sergio i el Javier, els Germans Torres, xefs reconeguts per haver participat en múltiples ocasions a programes culinaris, que han posat en el mapa espanyol aquest oli de les nostres terres.

Segons els germans, en una entrevista publicada recentment en un diari d’abast nacional, l’oli d’oliva, sobretot el verge extra, és extremadament valorat pels cuiners de tot el món pel seu aromàtic sabor, a més a més de ser beneficiós per al nostre organisme pels àcids grassos monoinsaturats i els compostos antioxidants que aporta.

En aquest cas, els mateixos Germans Torres han recorregut Espanya per trobar l’oli perfecte i després de provar-ne molts, han decidit quedar-se amb el que elabora la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques a la comarca de les Garrigues.

Segons comenten aquest oli “és capaç de lligar les salses molt més que qualsevol altre, aportant a més un sabor molt especial.”

L’oli de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, una cooperativa amb més de 100 anys d’història, pertany al Consell Regulador de la Denominació Origen Protegida Les Garrigues i s’elabora amb una acurada selecció d’olives arbequines procedents de la zona ‘Garrigues’.

Font: Magazine de La Vanguardia, 8/12/2019

Share

Arxius

Recomanem

 • Oli d’oliva verge extra 5 l

  Nova collita 2020/2021 PROMOCIÓ FIRA
  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues

  25,00Afegeix a la cistella

 • Verd selecció, oli d’oliva verge extra 5 l

  Nova collita 2020/2021 | Edició Limitada

  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues d’edició limitada

  30,00Afegeix a la cistella

 • Oli verd, oli d’oliva verge extra 5 l

  Nova collita 2020/2021

  Baix Filtratge

  Oli d’oliva verge extra d’edició limitada

  28,00Afegeix a la cistella