serveis agrobotiga

L’agrobotiga de la cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques i Secció de Crèdit, SCCL, es distingeix per oferir només productes de qualitat. El comprador hi podrà trobar des de l’oli nou, mòlt i envasat al mateix molí de la cooperativa, fruita fresca i verdures dels seus socis fins a vins i làctics de proximitat.

En aquest sentit, la cooperativa busca petits productors catalans, que elaborin de la forma mes artesanal possible els seus productes, per posar-los a la venda a l’agrobotiga, intentant així eliminar al màxim d’intermediaris possibles. Val a dir que la cooperativa fa més de vint anys que està apostant per aquest model.

El tracte envers als socis i clients és també una qüestió primordial per la cooperativa, i per això s’atén cada client de forma personalitzada, tot ajudant-los trobar els productes que més s’adaptin a les seves necessitats i gustos.

Darrerament, també han fet diversos tastos i maridatges juntament amb productors de vins, caves, formatges, de la zona, i fins i tot demostracions gastronòmiques, sempre amb productes que es poden trobar a l’agrobotiga.

Alhora s’han especialitzat en fusionar els productes per oferir lots més personalitzats, tenint en compte en tot moment realçar la seva qualitat i procedència. Son detallistes i guarneixen els lots i l’agrobotiga en funció de les festes i tradicions, com Sant Joan, la castanyada, Nadal o la Fira de l’oli.

Els clients de l’agrobotiga saben que troben uns bons productes, de temporada, de qualitat i a un preu just.

serveis

  • Servei de transport a domicili a les Borges, gratuït a partir d’una determinada quantitat de diners.
  • Lots personalitzats: de fruites variades, d’oli, de vi i cava, de delicatessen,… Un regal original per a persones especials.
  • Detalls de boda, bateig i comunió, originals i diferents.
  • Ofertes i promocions quinzenals, especialment adreçades als clients titulars de la targeta de fidelització.
  • Campanyes especials i venda de productes en determinades èpoques i festivitats: Nadal, Tots Sants, Carnestoltes, Festes Majors, etc.

cooperativa-sant-isidre-borges-blanques-agrobotiga-compra

les avantatges de ser client

A la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques pots gaudir de la targeta de fidelització per a socis i clients, un document personal i instransferible amb què el soci o client es beneficia d’interessants descomptes i promocions especials cada quinzena de mes. Consulta les nostres promocions.

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina