Festa Patronal de Sant Isidre 2024

El Consell Rector de Sant Isidre de les Borges Blanques i Secció de Crèdit, S.C.C.L., té el gust de convidar a vostè i família a tots els actes que estan programats en ocasió de la nostra Festa Patronal de Sant Isidre, que se celebrarà, el proper dia 19 de maig de 2024.

Programa d’actes  

Dissabte 18 de maig a les 20:00h a l’Església Parroquial

Missa en honor de Sant Isidre, Patró de la Cooperativa

Diumenge 19 de maig a les 9:30h a 11:00h aprox.:

Obertura de portes, benvinguda i esmorzar de germanor a les instal·lacions de  la  Cooperativa – Av. Jaume Segarra s/n.

A continuació discurs del President.

11:30h aprox.:

Menció especial als nous socis octogenaris i entrega d’obsequis a la resta de pensionistes de la Secció Crèdit.

En acabar farem el repartiment dels llibres als infants que hagin fet  les 12  imposicions reglamentàries dins de l’any natural.

Lliurarem el premi extraordinari al infant que hagi fet el major nombre d’imposicions i, finalment, rifa per als infants impositors (fins als 14 anys) assistents a l’esmorzar.

No es  repartirà cap premi si el nen no hi és present, encara que hi hagi un familiar.

Per acabar, diferents sorteigs entre els assistents.

Previsió d’acabament de la festa aproximadament les 13:30h

Aquest any rebrem la visita dels prestigiosos cuiners GERMANS TORRES guardonats amb tres Estrelles Michelin, ambaixadors de l’oli Terrall.

A tenir en compte

Els tiquets es podran retirar de les oficines de la Cooperativa, de la Secció de Crèdit i de l’Espai Terrall fins al dia 16 de maig.

Cada tiquet costa 5 € i dona dret a l’esmorzar i als sorteigs de fi de festa. Cal, doncs, guardar-lo fins a finalitzar la festa.

L’esmorzar dels socis octogenaris i dels infants són gratuïts. Cal, però, retornar la invitació “verda” abans del dia 16 de maig (Properament rebran les invitacions).

Us animem a compartir les vostres fotografies de la festa amb el hashtag #festasantisidre2024

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina