Cistella de la compra user google-plus facebook instagram twitter Buscar chevron-down Camio Terra Avio de paper Targeta de credit Fulla user

Terrall, “l’oli d’oliva verge extra que no pot faltar a la teva taula”, ara amb enviament gratuït a domicili


Ports gratuïts d’enviament en totes les compres online

La Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques continua amb la seva campanya de comunicació global i llança l’espot televisiu “Terrall, l’oli d’oliva verge extra que no pot faltar a la teva taula”, que es podrà veure des d’avui a TV3 i a Lleida Televisió.
Aquesta campanya es dóna a conèixer a través de les xarxes socials i altres canals online a nivell nacional, per a potenciar la venda online amb ports gratuïts per a enviaments a tota la península per a compres a partir de 60 € i de 150 € per a enviaments a les Illes Balears. Aquesta promoció tindrà vigència fins al 15 de juny de 2020.

Així, es vol posar èmfasi en el servei de transport a domicili amb què compta la cooperativa, incentivar la venda online dels seus olis d’oliva verge extra i reforçar la campanya de difusió que es va iniciar a finals del mes de març i que va repercutir en un augment de les vendes online d’oli Terrall en un 1.300%.

L’aplicació de ports gratuïts d’enviament i el llançament de l’espot a TV3 se suma a les anteriors accions de promoció per a donar a conèixer i potenciar les vendes de l’oli Terrall, en la seva versió més imprescindible, l’oli ecològic Oliorgànic i l’oli Arbequa de categoria superior, procedent de les oliveres centenàries en els seus múltiples formats.

Share

Arxius

Recomanem

 • Oli terrall garrafa 2l

  Oli d’oliva verge extra 2 l

  Nova collita 2020/2021
  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues

  11,00Afegeix a la cistella

 • Oli d’oliva verge extra 5 l

  Nova collita 2020/2021
  Oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues

  25,00Afegeix a la cistella

 • Oli verd, oli d’oliva verge extra 5 l

  Nova collita 2020/2021

  Baix Filtratge

  Oli d’oliva verge extra d’edició limitada

  28,00Producte esgotat