condicions de compra

Totes les transaccions realitzades en www.terrall.es són segures. La tramesa de dades personals o bancàries es fa mitjançant un servidor basat en el protocol SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació que s’envia viatja xifrada a traves de la xarxa. Les dades de les targetes de crèdit no queden enregistrades en cap base de dades, sinó que van directament al TPV (Terminal de Punt de Venda) de “la Caixa”.

Formes de pagament

  • Targeta bancària de dèbit o crèdit Visa i MasterCard
  • Transferència bancària

Despeses de tramesa

Depenen del pes i volum final de la comanda. Apareixen en finalitzar la compra, però sempre abans de formalitzar el pagament.

Àmbit geogràfic

La compra en www.terrall.es és vàlida per a Península i Balears. Per a altres destinacions nacionals (Gran Canaria) o internacional, contacteu amb nosaltres a través del formulari de contacte o el telèfon 973 14 07 87

Rebuda de la comanda

Les compres fetes de dilluns a divendres abans de les 17:00 hores es rebran en un període d’entre 24 i 48 hores; les fetes després de les cinc de la tarda o durant el cap de setmana es rebran en un termini de 48 hores. (A contar des del moment que la Cooperativa rep la confirmació del pagament de la comanda.)

I si no sóc a casa?

El nostre formulari de compra inclou la possibilitat de rebre la comanda en un lloc diferent al domicili; tot i això, si a l’hora de fer el lliurament no hi sou, el transportista contactarà amb vosaltres per telèfon (per això és important que n’indiqueu un) i, si tampoc pot parlar amb vosaltres, us deixarà un avís de recepció perquè indiqueu un nou lliurament.

I si no hi ha estoc d’un producte?

La fitxa tècnica del producte que compreu indica si està en estoc i, si no n’hi ha, la data prevista de disponibilitat. Si per raons excepcionals no us podem servir el producte contactarem immediatament per dir-vos-ho i per informar-vos del retard. Si el període estimat d’espera no us satisfà podreu anul·lar la comanda i us retornarem l’import de la compra de manera immediata, seguint el mateix sistema que vau utilitzar en fer el pagament.

Devolucions

Tots els productes adquirits a www.terrall.es tenen un termini de devolució de set dies hàbils a comptar des del dia de rebuda de la comanda. El producte s’ha de retornar amb el seu embolcall original a la següent adreça: Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques – Av. Jaume Segarra, s/n – 25400 les Borges Blanques (Lleida), indicant-ne el motiu de la devolució. Un cop revisat que el producte està en perfecte estat, farem el retorn de l’import pel mateix sistema en què vau fer el pagament de la comanda o enviarem un nou producte, segons haguem acordat prèviament. Les despeses del transport aniran a càrrec del client.

Si en rebre la comanda el client observa que la mercaderia o l’embolcall són defectuosos, ho ha de fer constar al full de recepció de mercaderia de l’empresa de transports. Si en obrir el paquet observa cap tipus d’anomalia ens ho ha de comunicar immediatament perquè procedim a substituir-la. En aquest cas, les despeses de transport aniran a càrrec de Sant Isidre de les Borges Blanques.

Privacitat i protecció de dades

Les dades personals lliurades en el moment de formalitzar el procés de compra a www.terrall.es i les del formulari de contacte que utilitzeu seran tractades conforme a la LPD (Llei de Protecció de Dades) i utilitzades per enviar-vos, amb el vostre consentiment, comunicats comercials de publicitat i promocions. Sant Isidre de les Borges Blanques posa a la vostra disposició l’adreça de correu electrònic info@terrall.es perquè feu ús del vostre dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició garantits per la legislació vigent.

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina