la nostra fruita

màxima frescor, qualitat i envasament

Sant Isidre de les Borges Blanques i Secció de Crèdit, SCCL està integrada per 490 hectàrees de fruiters en què destaca l’alt percentatge de plantacions joves i de noves varietats. Els controls de qualitat i el rigor en els tractaments fitosanitaris són una de les nostres cartes de presentació.

La secció fructícola de Sant Isidre abasta unes modernes instal·lacions d’emmagatzematge i frigoconservació que ofereixen al soci una capacitat de fins a 7.000 tones de fruita en atmosfera controlada.

Conscients que la innovació és fonamental, la cooperativa compta també amb una moderna màquina classificadora que permet seleccionar, calibrar i subministrar el producte en òptimes condicions de manipulació i conservació.

A Sant Isidre apostem també per una correcta relació oferta-demanda; a nivell de merchandinsingdisposem d’una extensa gamma d’envasos i ens adaptem a les necessitats particulars de cada client. Quant a distribució, ens expandim tant pel mercat nacional (amb una oferta que garanteix la demanda de majoristes, supermercats i grans superfícies) com per l’internacional, on la nostra presència és cada cop més significativa.

En la secció fructícola de Sant Isidre apostem també per la qualitat del procés productiu, per la inversió en I+D i per la millora contínua; pensem que aquests són els eixos vertebradors de la plena satisfacció dels nostres clients.

Serveis

Sant Isidre de les Borges Blanques, des del cooperativisme i des d’una clara vocació d’assessorament al soci, ofereix un ampli ventall de serveis; a la ja consolidada venda de fruita, oli i productes gourmet, cal afegir ara altres possibilitats com:

 • Socis
  • Assegurances agràries per a fruiters
  • Servei de temporers a través d’una ETT
  • Assessorament i tramitació d’ajuts (DUN)
  • Servei tècnic agrícola (enginyer agrònom)
 • Tercers
  • Lloguer de càmeres de fred normal i A. C.
  • Servei de manipulació i confecció de fruita
  • Lloguer de palots

Per a més informació o contractació d’algun d’aquests serveis, truqueu al telèfon  973 142 950/54 ext. 1

Varietats i calendari

A Sant Isidre de les Borges Blanques i Secció de Crèdit, SCCL la campanya de la fruita s’inicia al juny i s’allarga fins al setembre; comencem amb alguna classe de pera, com la llimonera, i acabem amb les pomes i els préssecs més tardans.

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina