salutació del president

entusiasme en el treball i cooperació

En nom de la Cooperativa Sant Isidre, el Consell Rector i en el meu propi us dono la més cordial benvinguda a la nostra web. Fent una ullada per aquestes pàgines podreu accedir a la informació sobre una entitat que, d’ençà de la seva fundació l’any 1912, ha consolidat el seu projecte cooperatiu gràcies a la feina ben feta i a l’esforç de moltes generacions, i ha esdevingut un referent dins el sector oleícola i fructícola de la nostra comarca i del nostre país.

Els resultats acrediten que la nostra manera de treballar i els valors que volem transmetre són els que calen seguir en el futur: en els darrers anys, l’oli d’oliva verge extra elaborat per la Cooperativa ha estat distingit amb un seguit de guardons que aporten encara més valor afegit al nostre producte. Entre ells, el premi a l’Oli Verge Extra afruitat verd amarg en la 14ª Fira de les Garrigues del 2011. A més, al març del 2010 vam tenir la satisfacció d’inaugurar les noves instal·lacions de l’Agrobotiga, la Sala d’actes i la Secció de Crèdit a càrrec del Conseller d’agricultura, alimentació i acció rural de la Generalitat de Catalunya, l’honorable Sr. Joaquim Llena. Una altra mostra dels resultats aconseguits amb el treball i el suport de socis, treballadors, membres de la Junta i clients.

La Cooperativa basa la seva activitat sobre dos eixos principals: l’oli i la fruita. És sota la marca “Terrall” que es comercialitza l’oli d’oliva verge extra, amb Denominació d’Origen Protegida “Les Garrigues, extret de les oliveres arbequines que els nostres socis cultiven i cuiden, així com també pomes, peres, préssecs, nectarines, prunes i cireres. No puc deixar de mencionar un altre pilar molt important en la gestió de la Cooperativa i que al mateix temps desenvolupa una funció social: la nostra Secció de Crèdit, allí on els socis dipositen els seus estalvis, amb la tranquil·litat de saber que hi estaran ben administrats, i a través de la qual realitzen tots els tràmits bancaris necessaris.

Alhora, la Cooperativa està també compromesa amb els seus clients. I és que l’ànim dels pagesos de Sant Isidre no és altre que treballar per satisfer les necessitats de vosaltres, els consumidors, i que aquest treball digne quedi reflectit en el producte final. Estem convençuts que els nostres clients cerquen i aprecien valors com aquest, i que se senten tan orgullosos com nosaltres de poder formar part del projecte d’uns pagesos que un dia van decidir buscar la sostenibilitat del sector, del seu entorn i de la seva comarca, tot oferint els seus productes de manera directa als consumidors.

Vull donar ànims un cop més als nostres socis per continuar treballant amb entusiasme i continuar produïnt uns fruits excel·lents amb el saber-fer de la seva experiència, tot aprofitant els beneficis que ens aporten les noves tecnologies aplicades al camp. Moltes gràcies a totes aquelles persones que han cregut i que continuen creient en el nostre projecte i en els valors que es materialitzen en els productes que us oferim.

Amb tot, en aquesta web hi trobareu tota la informació relativa a les activitats que realitzem a la Cooperativa, així com els objectius i valors de la nostra institució. Us convido, doncs, a navegar per aquestes pàgines per descobrir la nostra comunitat i interactuar-hi.

Mario Bordell Vila 
President de la Cooperativa Sant Isidre

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina