el nostre oli

qualitat i rigor, la nostra carta de presentació

Sant Isidre de les Borges Blanques i Secció de Crèdit, SCCL pertany al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida “Les Garrigues“. En aquest sentit, està inscrita al Registre de Cooperatives elaboradores d’oli d’oliva verge extra des del 18 de setembre de 1980, i al registre d’envasadores des del 10 de novembre de 1991.
La Nostra zona de producció, al sud-oest de Catalunya, ha sabut mantenir vius l’empenta i el caràcter dels nostres avant-passats i confluir en un mateix territori cultura i tradició, fent de l’olivera mil·lenària un signe d’identitat i de l’oli d’oliva arbequina verge extra una forma de vida.

Comercialitzem un oli de categoria superior i posem a disposició del nostre client un producte natural que compleix totes les garanties d’origen, màxima qualitat i control certificats pel Consell Regulador de la DO. La nostra marca Terrall és estendard de la tan reconeguda i preuada dieta mediterrània; posem sobre la taula un oli verge extra ric en antioxidants naturals i amb infinitat de qualitats organolèptiques.
D’altra banda, a Sant Isidre de les Borges Blanques produïm un oli d’oliva verge extra de Producció Integrada, és a dir, una producció que segueix el sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient. Per fer-ho estem inscrits al Registre del Consell Català de la Producció Integrada amb el número OP107.

El nostre oli d’oliva verge extra és òptim per potenciar el sabor dels aliments, tant quan els preparem crus com quan els cuinem de forma més elaborada.

El 2012, Sant Isidre de les Borges Blanques i Secció de Crèdit, SCCL va presentar una nova ampolla d’oli d’oliva verge extra especialment per al Centenari de la cooperativa; per a l’ocasió es va registrar també una nova marca comercial  “ARBEQUA de Sant Isidre”. Ambdós elements, ampolla i marca, posen a disposició del client una gamma d’oli prèmium elaborat amb una acurada selecció d’olives arbequines procedent d’arbres centenaris, tot pensant en el desenvolupament d’una acció que aporti valor i excel·lència al nostre producte.

Conscients de la necessitat de ser respectuosos amb el medi ambient Sant Isidre de les Borges Blanques està adherida a l’ecoembes; d’aquesta manera, complim allò que estableix la Llei d’envasos i residus i oferim una solució global i eficient en la gestió dels residus d’envasos.

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina