subministraments

l’assessorament, el tractament i el producte que necessites

La secció de subministraments de Sant Isidre de les Borges Blanques està situada a les nostres instal·lacions de l’Av. Sant Jaume, s/n. Oferim als socis els productes necessaris per garantir l’èxit de la producció, tant pel que fa al sector de l’oliva i els fruits secs com per al de la fruita.

El soci hi troba també l’assessorament professional d’un enginyer tècnic de l’Àrea de Defensa Vegetal per a l’aplicació d’aquests productes i dels tractaments més adients per a cada tipus de plantació o època de l’any.. Per facilitar-li la tasca, per exemple, elaborem notes informatives sobre el calendari d’adobs a seguir.

D’aquesta manera, els nostres tècnics i el personal encarregat de la secció de subministraments són capaços de donar resposta a les demandes i les necessitats dels pagesos associats a la cooperativa Sant Isidre de tal manera que tenen al seu abast tot el que necessiten.

Fitosanitaris, pinsos, eines, llavors i adobs conformen aquesta important àrea de la nostra secció fructícola. El servei es complementa amb la secció dedicada a les assegurances de tipus agrari.

Les nostres polítiques mediambientals ens han dut a signar diferents convenis de col·laboració amb entitats sense afany de lucre, com ara Sigfito, que ens permet formar part del Sistema Integrat de Gestió d’envasos buits de fitosanitaris a través del nostre “punt de recollida”; aquest servei fa que els nostres socis puguin complir amb les seves obligacions mediambientals.

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina