Actualitat nov. 06
By agenciaoma 0 Comments

En motiu de la presentació de l’OLI VERD de la campanya 2019, la Cooperativa ha organitzat un seguit d’actes pel dia 17 de novembre de 2019.

Activitats

Inici a les 09.00 h

  • VII Caminada popular “Entre Oliveres” Sortida de les instal·lacions de la Cooperativa Sant Isidre (Av. Jaume Segarra). Recorregut de 6 kilòmetres de dificultat fàcil, avituallament inclòs. Es recomana portar roba i calçat còmodes, adequats a l’activitat. La realització de la caminada estarà subjecta a la climatologia.

A partir de les 9.15 h i durant tot el matí

  • A la Cooperativa es faran visites guiades al molí per a grups, on es mostrarà tot el procés en l’elaboració del nostre oli.
  • Les visites finalitzaran amb una degustació per tal de conèixer els diferents tipus d’oli Terrall de Sant Isidre.
  • Concurs d’all i oli, cal inscriure’s al comprar el tiquet.
  • Activitats infantils

A partir de les 10.30 h a les 12.15 h

  • ESMORZAR POPULAR per a tots els assistens, regat amb el nostre oli novell. I, en acabar, es sortejaran lots d’oli entre els assistents.

Les persones que ho desitgin podran adquirir el nostre OLI VERD i d’altres productes de qualitat i proximitat.

Inscripcions:

Oficines Secció de Crèdit, al telèfon 973 14 07 87 ext. 3 o al correu credit@terrall.es. S’admeten inscripcions presencialment el mateix dia fins les 9.30 h. (Visita i esmorzar)

Preu per persona: 3 €, inclou un descompte pel mateix import (3 €) en la compra d’una garrafa d’oli de 5 litres. Descompte no acumulable. Descompte vàlid únicament per aquest dia, 17 de novembre.

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina

This site is registered on wpml.org as a development site.