7a Mostra de l’oli Verd

En motiu de la presentació de l’OLI VERD de la campanya 2019, la Cooperativa ha organitzat un seguit d’actes pel dia 17 de novembre de 2019.

Activitats

Inici a les 09.00 h

  • VII Caminada popular “Entre Oliveres” Sortida de les instal·lacions de la Cooperativa Sant Isidre (Av. Jaume Segarra). Recorregut de 6 kilòmetres de dificultat fàcil, avituallament inclòs. Es recomana portar roba i calçat còmodes, adequats a l’activitat. La realització de la caminada estarà subjecta a la climatologia.

A partir de les 9.15 h i durant tot el matí

  • A la Cooperativa es faran visites guiades al molí per a grups, on es mostrarà tot el procés en l’elaboració del nostre oli.
  • Les visites finalitzaran amb una degustació per tal de conèixer els diferents tipus d’oli Terrall de Sant Isidre.
  • Concurs d’all i oli, cal inscriure’s al comprar el tiquet.
  • Activitats infantils

A partir de les 10.30 h a les 12.15 h

  • ESMORZAR POPULAR per a tots els assistens, regat amb el nostre oli novell. I, en acabar, es sortejaran lots d’oli entre els assistents.

Les persones que ho desitgin podran adquirir el nostre OLI VERD i d’altres productes de qualitat i proximitat.

Inscripcions:

Oficines Secció de Crèdit, al telèfon 973 14 07 87 ext. 3 o al correu credit@terrall.es. S’admeten inscripcions presencialment el mateix dia fins les 9.30 h. (Visita i esmorzar)

Preu per persona: 3 €, inclou un descompte pel mateix import (3 €) en la compra d’una garrafa d’oli de 5 litres. Descompte no acumulable. Descompte vàlid únicament per aquest dia, 17 de novembre.

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina