jornades premis coop’12

2012 va ser declarat per l’Assemblea General de les Nacions Unides Any Internacional de les Cooperatives.

Sota el lema “Les empreses cooperatives construeixen un món millor”, l’objectiu era i és posar en relleu la contribució de les cooperatives al desenvolupament econòmic i social del territori i reconèixer el seu paper com a generadores d’ocupació, com a eines d’arrelament al territori i com a consolidadores de la integració social.

En consonància amb aquest Any Internacional de les Cooperatives, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya va organitzar el 9 de novembre de 2012 la primera edició dels premis COOP. La Llotja de Lleida va ser l’escenari triat per retre homenatge i posar sobre el paper l’esforç que dia a dia fan les cooperatives per millorar en diversos àmbits empresarials. L’acte va ser dirigit per l’actriu Lloll Bertran i va comptar amb l’assistència del conseller d’Agricultura, Josep M. Pelegrí.

Durant el decurs de la jornada, els premis COOP van guardonar diferents cooperatives pel seu paper destacat en diferents àmbits d’actuació, com ara Desenvolupament rural, Agrobotigues, Responsabilitat Social, Emprenedoria, Internacionalització, etc. La gran qualitat dels més de cinquanta projectes presentats van fer que la decisió del jurat fos molt difícil.

L’Agrobotiga de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques va obtenir, amb el projecte “Qualitat alimentària”, el segon premi en la categoria d’Agrobotigues; Jaume Salat Capdevila, president de l’entitat, va recollir el guardó.

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina