Alimentaria 2022

Des del proper dilluns 4 d’abril fins al dijous 7 la Cooperativa estarà present a la Fira Alimentària de Barcelona.

Alimentària és el saló d’alimentació més important d’Europa on es troben les principals empreses de tots els sectors de l’alimentació així com compradors d’arreu del món. Amb els anys la fira s’ha anat consolidant fins arribar als 2.600 expositors i una previsió de 100.000 visitants, el 30% s’estima que seran internacionals.

Alimentaria és un lloc de reunió per tots els actors del sector alimentari, i com a tal la Cooperativa no hi podia faltar. Ens trobaran al pavelló 1 carrer D stand 199-7.

Com a colofó de la nostra participació realitzarem una demostració i tast dels nostres olis a càrrec del xef Pep Moreno del restaurant Deliranto de Salou amb una estrella Michelin i recentment guardonat amb el Sol de Repsol.

Aquest acte tindrà lloc dins de la fira, en l’espai denominat ALIMENTARIA HUB el dimecres dia 6 d’abril a les 13:45 hores en el marc de l’Espai Catalunya.

A més a més, estarem presents durant tota la fira al Olive Oil Bar, una bar d’olis on els expositors mostren els seus millors productes per tal de donar-los a conèixer.

Esperem veure-us a la fira!

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina