La Cooperativa Sant Isidre de les Borges al “Mercat de Mercats”

La Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques participarà els propers dies 21, 22 i 23 d’octubre a una nova edició de “Mercat de Mercats” una cita que arriba ja a la seva 8ª edició per omplir de producte fresc i gastronomia l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.

Ens trobareu a la secció de productes de proximitat i qualitat a la paradeta P7 on podreu degustar els nostres productes cooperatius, junt amb altres degustacions de tapes, vins i caves.

Aquest any, a més, hi haurà una única Aula de Mercat, on es programaran  diverses activitats durant els 3 dies de la fira: xerrades per part de xefs de renom, demostracions de cuina i degustacions de productes que, com en edicions anteriors, portaran les darreres novetats en l’àmbit gastronòmic.

Pel que fa l’horari, obrint portes divendres a les 12 h, i dissabte i diumenge a les 11 h,  la fira funcionarà fins les 21:30 h divendres, fins les 22 h dissabte i fins les 21 h diumenge per tal de permetre que els visitants puguin gaudir durant tota la jornada de l’esdeveniment.

#mercatdemercats

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina