La Cooperativa de Sant Isidre, protagonista en el programa ‘Pop up xef’ d’aquesta setmana

Roser Vila, gerent de la cooperativa, membre del jurat de l’edició de les Borges Blanques

La Cooperativa de Sant Isidre ha estat una de les protagonistes del nou programa de TV3 ‘Pop up xef’, presentat pel xef Marc Ribas, que aquesta setmana ha fet parada a la capital garriguenca. A més, la directora gerent de la Cooperativa, Roser Vila, ha format part del jurat, que ha hagut de valorar quin dels dos plats representa millor les Borges Blanques.

L’Agrobotiga ha estat un dels punts de venda escollits pels participants del concurs, els xefs Adrià Viladomat i Aida Ferrés, per adquirir productes de proximitat, com ametlles, fruita i oli d’oliva verge extra amb DOP Les Garrigues, el Terrall. Aquests són alguns dels aliments que van formar part de les elaboracions culinàries.

‘Xai, pa de ronyó, poma i rovellons’ i ‘Orelleta salada amb sofregit de cassola de tros, caramel de mel i ratafia’ han estat les dues propostes que han presentat els xefs per representar les Borges Blanques.  

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina