La Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, present a la 59a fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues

Presenta dues ofertes especials i una demostració i tast a càrrec del xef del restaurant Deliranto amb estrella Michelin Pep Moreno

La Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques estarà present a la 59a  Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que se celebra els dies 21, 22 i 23 a la capital garriguenca, en format presencial però també online. Destaquen especialment una demostració i tast que el xef del restaurant Deliranto amb estrella Michelin, Pep Moreno, oferirà a l’espai Aliments del Territori i Tu, i dues ofertes especials que es presenten en el marc de la fira.

El dissabte, 22 de gener, a les 18.30 h el xef Pep Moreno serà l’encarregat de dur a terme una demostració i tast amb els olis d’oliva verge extra Terrall de la Cooperativa de Sant Isidre a l’espai Aliments del Territori i Tu per a tots els assistents. Quant a les ofertes, del 20 al 24 de gener, et pots emportar 3 garrafes de 5 L d’oli d’oliva verge extra per només 65 € (abans 81 €), la tercera unitat compta amb un 60% de descompte; i també, 6 garrafes d’oli d’oliva verge extra per 65 € (abans 72 €). Aquestes ofertes estaran disponibles a la Fira, a la Cooperativa, a l’agrobotiga i a la botiga online.

A més, totes les compres fetes a l’agrobotiga, a la Cooperativa o a l’estand de la Fira amb una despesa superior a 30 € entraran en el sorteig de 4 lots ‘Tasts olis Terrall’, que inclouen els olis Terrall, Arbequa i Oliorgànic, així com un pot d’olives arbequines.

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina