La Cooperativa Sant Isidre de les Borges present a la fira“Mercat de Mercats”

Ofertes i promos Terrall

La Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques participarà els propers dies 19, 20 i 21 d’octubre en una nova edició de “Mercat de Mercats”.

Aquesta 9a. edició omplirà l’Avinguda de la Catedral de Barcelona de gastronomia i productes de mercats, amb més producte fresc, més consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sostenible i de proximitat.

Ens trobareu a la secció de productes de proximitat i qualitat a la paradeta 10, on podreu degustar els nostres productes cooperatius, junt amb altres degustacions de tapes, vins i caves.

Les novetats d’enguany aposten per donar a conèixer tot allò que el món de la gastronomia i el comerç pot fer per al medi ambient. A més de les activitats gastronòmiques hi haurà temps per a les activitats lúdiques i, també hi trobarem de nou l’espai familiar on els infants de 0 a 6 anys podran gaudir de diverses activitats i conèixer el programa educatiu dels Mercats de Barcelona.

Pel que fa l’horari, obrim portes divendres a les 12 h, i dissabte i diumenge a les 11 h, la fira funcionarà fins les 21.30 h divendres, fins les 22 h dissabte i fins les 21 h diumenge per tal de permetre que els visitants puguin gaudir durant tota la jornada de l’esdeveniment.

 

Us hi esperem!!

 

#mercatdemercats

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina