L’Especial Informatiu – Coronaviurs de RTVE fa ressò del boom de vendes online de la nostra cooperativa

La notícia s’ha emès per a tota Espanya

L’Especial Informatiu – Coronaviurs de Radio y Televisión Española (RTVE) , ha fet ressò de l’augment de vendes online del nostre oli Terrall de la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques, en una emissió per a tota Espanya. Respecte a les dades del mateix període del passat any, la venda a través de la botiga online ha augmentat en un 1300%. Francesc Vilanova, director comercial de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques, ha explicat que “aquest augment es deu, principalment, a tres factors: el servei de transport a domicili amb què compta la cooperativa, el 15% de descompte dels nostres productes que vam fer durant el mes d’abril, i la promoció dels nostres olis a través de les xarxes socials”.

Davant la impossibilitat de molts clients d’anar a comprar físicament i del tancament de bars i restaurants degut a la crisi provocada pel COVID19, les vendes online estan salvant la temporada d’oli de moltes cooperatives. En el nostre cas, la mitjana d’increment de la venda online ha estat d’un 1300% si ens fixem en les dades respecte a una setmana de la passada primavera i la mateixa setmana d’enguany. Pel que fa a les vendes des del gener fins ara, l’augment ha estat d’un 50% respecte al mateix període del 2019.

Així, l’increment del negoci per internet ha permès compensar les exportacions i la venda d’oli en restaurants i agrobotigues que, a causa de la situació actual, s’han vist alterades. L’acció comercial iniciada a finals del mes de març a través de les xarxes socials, ha estat clau en la potenciació de la venda online i del servei de transport a domicili amb què compta la nostra cooperativa.

Podeu veure el reportatge al vídeo de sota (a partir del minut 24).

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina