L’Informatiu de TVE Catalunya fa ressò de l’augment de les vendes d’oli de la nostra cooperativa

Les vendes online creixen un 1300% respecte al passat any

L’Informatiu de Televisió Espanyola de Catalunya, TVE Catalunya, ha fet ressò de l’augment de les vendes online del nostre oli Terrall de la Cooperativa de Sant Isidre de les Borges Blanques. Respecte a les dades del mateix període del passat any, la venda a través de la botiga online ha augmentat en un 1300%, unes “xifres absolutament desorbitades pel que és la nostra tasca habitual”, segons ha declarat al mitjà Francesc Vilanova, director comercial de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques.

Davant la impossibilitat de molts clients d’anar a comprar físicament i del tancament de bars i restaurants degut a la crisi provocada pel COVID19, les vendes online estan salvant la temporada d’oli de moltes cooperatives. En el nostre cas, la mitjana d’increment de la venda online ha estat d’un 1300% si ens fixem en les dades respecte a una setmana de la passada primavera i la mateixa setmana d’enguany. Pel que fa a les vendes des del gener fins ara, l’augment ha estat d’un 50% respecte al mateix període del 2019.

Així, l’increment del negoci per internet ha permès compensar les exportacions i la venda d’oli en restaurants i agrobotigues que, a causa de la situació actual, s’han vist alterades. L’acció comercial iniciada a finals del mes de març a través de les xarxes socials, ha estat clau en la potenciació de la venda online i del servei de transport a domicili amb què compta la nostra cooperativa.

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina