Més de 200 persones assisteixen a la V Mostra de l’oli verd de la Cooperativa Sant Isidre de les Borges Blanques

Aquest diumenge més de 200 persones han visitat la Cooperativa Sant Isidre per assistir a la mostra de l’oli verd. Aquesta activitat que ja compta amb cinc edicions, té per objectiu la presentació del nou l’oli verd del 2017 i la promoció entre petits i grans de la cultura de l’oli.

Al llarg del dia s’han realitzat diferents activitats, entre d’altres les activitats infantils, on els més petits han pogut collir olives o les visites guiades pel molí per a grups on es podia observar tot el procés d’elaboració del nostre oli.

També s’han realitzat unes sessions de tast d’oli per ajudar als assistents a conèixer les propietats de l’oli i el popular concurs d’all i oli en el qual gent de totes les edats ha participat en aquesta activitat que barreja tècnica i paciència.

La jornada ha comptat també amb el tradicional esmorzar popular amanit amb l’oli de la Cooperativa Sant Isidre i per últim la presentació dels guanyadors del concurs d’all i oli i el sorteig entre tots els assistents d’uns lots de productes de la cooperativa amb el que s’ha donat per finalitzada la jornada.

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina