TerraOlivo 2022

terraolivo 2022

Des de la Cooperativa Sant Isidre ens plau compartir amb vostès els dos premis que hem obtingut pel nostre oli d’oliva verge extra TERRALL de Sant Isidre en els concursos London internationational olive oil competition i Mediterranean olive oil competition TERRAOLIVO (Jerusalem).

El certament londinenc és un dels més prestigiosos de tot el continent mentre que TERRAOLIVO és el més longeu i lloc d’origen l’oliva arbequina.

Aquests premis són fruit de la feina ben feta durant anys, la constància i l’exigència. Aquests guardons són sens dubte un agraïment a la implicació dels nostres socis i a l’esforç de l’equip humà de la Cooperativa que treballant conjuntament ens donen grans resultats.

Aquests reconeixements sumats a la certificació IFS i la DOP Les Garrigues ens permeten aconseguir un nivell de qualitat i seguretat alimentària necessari per garantir a clients i consumidors que el nostre oli d’oliva verge extra és d’altíssima qualitat.

No ens podem oblidar de tot els nostres clients que han confiat amb nosaltres des de sempre, i això en una Cooperativa amb 110 anys d’història son moltíssims. A tots vosaltres Moltíssimes gràcies.

Als futurs consumidor, no oblideu donar-nos una oportunitat per entrar a casa vostra. No us decebrem.

Seguim creixent, seguim avançant, seguim treballant compromesos amb la terra.

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina