Norma IFS Food (International Featured Standards)

Aquest mes de Març hem obtingut el certificat d’acord amb el compliment de la norma IFS (International Featured Standards) Food, que tal i com indica el propi significat de les seves sigles, és una norma de nivell internacional que avalua el compliment de productes i processos relacionats amb la seguretat i qualitat dels aliments. És una norma de millora continua i constant en cada una de les fases de producció del producte.

Amb la certificació de la IFS s’aconsegueix oferir el nostre oli d’oliva verge extra no només segur i de qualitat, sinó també de confiança ja que va més enllà de complir els requisits legals essent una eina de diferenciació que requereix tenir un alt nivell organitzatiu i un control del procés molt exigent.

El nivell d’exigència es veu reflectit en el fet que som l’únic molí de Lleida que l’ha obtingut i un dels dos que el tenen en tot Catalunya. Certifiquem tot el procés des de que entra la oliva fins que es ven l’oli, donant una garantia total de que l’oli que produïm i venem és segur, legal, de qualitat i complint amb les especificacions del client.

Aquesta norma és un pas indispensable per accedir a supermercats, no només a nivell europeu sinó a nivell de tot el món, impulsant la reputació empresarial de la Cooperativa i aconseguint una posició diferenciada en el mercat.

"L’oli Terrall de Sant Isidre,
l’ingredient que no pot faltar a la bona cuina"

Publicacions recents

L'ingredient que no
pot faltar a la bona cuina